Κουφώματα

Πόρτες & παράθυρα από συνθετικό, αλουμίνιο, ξύλο.

Η πιο σύγχρονη τεχνολογία κουφωμάτων στα υψηλότερα standards κατασκευής.
Υψηλής ποιότητας δομή
Υψηλής ποιότητας δομή
Απόλυτη ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις.
Θερμο-ηχομόνωση
Θερμο-ηχομόνωση
Στεγάνωση και αντοχή στις καιρικές συνθήκες.
Πόρτες & παράθυρα σε συνθετικό, αλουμίνιο, ξύλο.
Η πιο σύγχρονη τεχνολογία των κουφωμάτων στα υψηλότερα standards κατασκευής.
Μοντερνα τεχνικη στο υφος της κατοικιας σας

Τεχνολογία, σχεδιασμός και ποιότητα ζωής στο υψηλότερο επίπεδο

Τα παράθυρα και οι πόρτες διαμορφώνουν την πρόσοψη και το ύφος της κατοικίας σας, όσο κανένα άλλο δομικό υλικό.
Επιλέξτε μέσα από μια πλούσια γκάμα σχημάτων, επιφανειών, χρωμάτων και διαφόρων άλλων χαρακτηριστικών για τις ανάγκες της νέας κατοικίας, όπως επίσης και για περιπτώσεις αντικατάστασης – αναπαλαίωσης.
Κουφώματα από συνθετικό, συνθετικό-αλουμίνιο, ξύλο-συνθετικό, ξύλο-αλουμίνιο και αλουμίνιο.
Συνθετικά Κουφώματα PVC Kömmerling
Γερμανικα κουφωματα

Συνθετικά Κουφώματα PVC Kömmerling

Η οικολογική συνείδηση ξεκινά απ’ τον καθένα μας και όχι μόνο με νομοθετικούς θεσμούς. Αλλάζοντας τη συνείδηση μας, αλλάζει και η συμπεριφορά μας προς το περιβάλλον. Η KÖMMERLING με τη σύμβαση “Greenline” βαίνει το δρόμο της αποτελεσματικής προστασίας του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας σύγχρονα και φιλικά προς αυτό πρόσθετα κουφώματα με προφίλ της KÖMMERLING υλικά. Στόχος της σύμβασης είναι η καθιέρωση της ιδιαίτερης οικολογικής ευθύνης της KÖMMERLING καθώς και των κατασκευαστών συνθετικών κουφωμάτων.

Τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων KÖMMERLING διαθέτουν διπλά λάστιχα, διπλά ευρωπαϊκά κρύσταλλα, Γερμανικούς μηχανισμούς που κλείνουν σε πολλαπλά σημεία, με άψογη λειτουργικότητα. Η KÖMMERLING δημιουργεί αρχιτεκτονικές προτάσεις πάνω από συγκρίσεις.

Διπλά τζάμια από ευρωπαϊκά Κρύσταλλα.

Κουφώματα υψηλών προδιαγραφών
Κουφωματα Υψηλων προδιαγραφων

Πλούσια γκάμα επιλογών

Υψηλών προδιαγραφών παράθυρα και πόρτες με πολλές δυνατότητες επιλογών. Κατασκευασμένα με γνώμονα την ποιότητα, την ασφάλεια αλλά και την αντοχή στο χρόνο.

Υψηλών προδιαγραφών κατασκευή κουφωμάτων με εξωτερική επένδυση αλουμινίου, με μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και επιφάνειες. Η επένδυση αλουμινίου είναι πολύ ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και στη βρωμιά, με χαμηλό κόστος συντήρησης και μεγάλη διάρκεια ζωής. Μέσω του συνδυασμού του συνθετικού υλικού και του αλουμινίου που δεν οξειδώνονται, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος οξείδωσης ή διάβρωσης στην περιοχή των ενώσεων.

Το σύστημα κουφωμάτων ξύλο-συνθετικό συνδυάζει τις καλύτερες ιδιότητες των δύο υλικών, σε ένα υψηλής αξίας προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής. Το ξύλο στην εσωτερική πλευρά του κουφώματος, προσδίδει στον εσωτερικό χώρο φυσική και άνετη ατμόσφαιρα, ενώ η εξωτερική πλευρά από συνθετικά προφίλ, προστατεύεται από τις καιρικές συνθήκες χωρίς μεγάλες απαιτήσεις συντήρησης. Ένας επιτυχημένος συνδυασμός για φυσική και με διάρκεια ποιότητα ζωής.

Το σύστημα κουφωμάτων ξύλο-αλουμίνιο συνδυάζει τις καλύτερες ιδιότητες των δύο υλικών σε ένα υψηλής αξίας προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής. Το ξύλο στην εσωτερική πλευρά του κουφώματος, προσδίδει στον εσωτερικό χώρο φυσική και άνετη ατμόσφαιρα, ενώ η εξωτερική πλευρά με την επένδυση αλουμινίου, προστατεύεται από τις καιρικές συνθήκες χωρίς μεγάλες απαιτήσεις συντήρησης. Οι δημιουργικές δυνατότητες είναι απεριόριστες: Η διαφορετική επιλογή χρωμάτων και ξύλων στις εσωτερικές και εξωτερικές πλευρές του κουφώματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα και να προσαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα κτιρίων. Ένας επιτυχημένος συνδυασμός για φυσική και με διάρκεια ποιότητα ζωή.

Άριστα θερμομονωτικά αποτελέσματα για απόλυτη προστασία ακόμα και σε έντονες κλιματολογικές συνθήκες.

Επιλεγμενοι τυποι

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας

Ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα κουφωμάτων, υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αξιοπιστίας, κορυφαίων κατασκευαστών όπως Aluplast, Exalco, Finstral.